ZZP’er: bevlogen én met beide benen op de grond

Gedurende deze praktische workshop krijg je als bevlogen ZZP’er handvatten aangereikt waardoor je in voor en tegenspoed met beide benen op de grond kunt blijven staan. De twee bijeenkomsten zijn verdeeld over twee dagdelen van ieder drie uur.

Wat kan ik van de workshop verwachten?

Je wordt even stilgezet zodat je meer overzicht over je huidige situatie krijgt. Hoe zit je erbij en waar wil je naar toe? Wat is jouw kracht en hoe kun je die het beste inzetten, zodat je niet meer zoveel tijd en energie aan onnodige dingen besteedt? Waar heb je invloed op en wat kun je beter laten varen? En wat als het even niet goed gaat? Wat doe je als onzekerheid de kop opsteekt en je hier in vast blijft zitten? Wat beweegt jou eigenlijk en wat vind jij echt belangrijk? En hoe zorg je ervoor dat je alles kunt blijven combineren zodat je én een prettig privé leven hebt, én je missie blijft volgen. Kortom, alles wat een ZZP’er wil weten.

ZZP-workshop

Foto: Ryan McGuire

Doel:

Het vergroten van de psychologische flexibiliteit, waardoor je makkelijker met veranderende situaties om kan gaan. Daardoor ben je meer in staat om je te richten op zaken die echt belangrijk voor je zijn. Kiezen van uit waarden, niet vanuit regels die je gedachten bepalen, zodat je meer richting aan je werk en leven kan geven.

Opbouw:

De workshop is opgebouwd vanuit een theoretisch kader gebaseerd op Effectief Leiderschap van Stephen Covey, Mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Training). Dankzij de praktische oefeningen kun je de geleerde vaardigheden direct in de praktijk toepassen. Je ontvangt een map met informatie en een cd met oefenmateriaal.


Data:
4 & 11 september

Tijd:
14:00 tot 17:00 uur

Locatie:
Mesdaglaan 34 Arnhem

Groepsgrootte:
Maximaal 6 personen


Interesse? Vul dan het formulier in op de contactpagina.