Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen

Hoe wil jij 2016 tegemoet gaan? Lekker blijven doen wat je altijd al doet, of wil je nu eindelijk eens de boel anders gaan aanpakken en alles uit het leven halen wat er in zit? Jij mag kiezen :).

5947485139f0550a85985984190702ec


Ik wil wel veranderen, maar ik weet niet hoe.’

Wellicht komt deze gedachte nu bij je op. Heel begrijpelijk, want hoe kun je immers de boel anders aanpakken als je altijd hetzelfde doet – en niet anders weet? Je doet je best, probeert hier en daar wat, maar je blijft steeds tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Gedachten houden je in hun greep, je blijft in cirkeltjes ronddraaien en komt eigenlijk niet echt vooruit. Je wordt daardoor kwaad op jezelf en leeft als gevolg meer in je hoofd dan met beide benen op de grond. Je leeft eigenlijk nooit echt ten volle je leven.

Tijd om dat te veranderen!

In de cursus Mindfulness, ACT & Compassie leer je in plaats van je te verzetten tegen nare gevoelens en gedachten, ze te accepteren. Je leert met jezelf omgaan als met een goede vriend(in) die het moeilijk heeft en volop te leven in het hier & nu – met alle mooie en moeilijke momenten die daarbij horen.

Lijkt je dat wat? Bekijk dan dit filmpje waarin je in een duidelijke impressie krijgt van wat de cursus precies inhoudt:


Nog meer lezen en nieuwsgierig naar welk tijdstip het beste in jouw agenda past? Kijk dan op de pagina van de cursus Minfulness, ACT & Compassie en geef je direct op.

fe76d42e84309fa47b4d40508fa2c8dd

Ik kijk er naar uit om in 2016 samen met jou alles uit het leven te gaan halen wat er in zit!

Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.