Lichter Leven

Onlangs is het nieuwe boek van ACT-expert bij uitstek Gijs Jansen verschenen. Het heet Lichter Leven en geeft antwoord op 22 zware vragen met verlichtende antwoorden.

‘Op basis van bewezen effectieve technieken laat psycholoog en ervaringsdeskundige Gijs Jansen je zelf ervaren wat je kunt doen om (bijvoorbeeld) slimmer met gedachten en gevoelens om te gaan. Zonder moeilijke, dure woorden en met een broodnodige dosis humor, nodigt Gijs je uit om jezelf te accepteren zoals je bent, mét alle toeters en bellen die daar bij horen.

Lichter Leven gaat over een nieuw en fris perspectief op onze menselijkheid, waarbinnen we alles mogen denken, voelen en ervaren. Het boek leert je om de strijd met jezelf te staken en om verbinding te maken met de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn.

Lichter-leven
Een verkorte versie van dit boek is verschenen in het mei-nummer van Psychologie Magazine. Het complete boek kun je downloaden op lichterleven.seetrue.nl. Je bepaalt zelf of je daarvoor wilt betalen en hoeveel. De eventuele opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.’

Gijs geeft ons naast een hoop antwoorden, tegelijkertijd een prachtvoorbeeld van het leven naar waarden. Hij voert de waarde ‘delen’ zo ver door dat hij, naast de vrijwillige bijdrage aan het KWF, zelf niets vraagt voor het boek dat hij heeft geschreven. Een gebaar dat zo waardevol is dat eigenlijk niet in woorden uit te drukken is. Dank voor het delen Gijs!

Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die lichter zou willen leven. En wie wil dat nou niet?

Bron: SeeTrue – Tekst: Sophie Kruijsdijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.